-71%

Bluetooth LED светлини за елха

Код на продукта: elam1
В наличност

Tези уникални LED светлини имат повече от 16 милиона цвята и 29 различни динамични режима на работа.

Нашите LED интелигентни светлини на елха са лесни за инсталиране, с дълъг живот и широко приложени. Те са водоустойчиви, което ги прави подходящи за вътрешна и външна употреба и безопасни при всякакви условия на времето.

Всяка LED крушка в уникалните коледни светлини е интелигентна крушка, която е напълно програмируема.

Цветовете и ефектите могат да се управляват с телефон през Bluetooth, дистанционно управление или бутоните на контролера.  

Всички цветове и ефекти могат да бъдат избирани от смарт телефон, през приложение за Android и iOS . Разстоянието за управление на Bluetooth е в рамките на 30 метра.

Връзката на телефона с лентата става през Bluetooth, което не налага наличието на Wi-Fi комуникационно устройство или интернет. Приложението използвано за лентата може да управлява няколко контролера, индивидуално или група.

Изберете предварително направени леки дизайни и анимации от приложението или дори програмирайте свой собствен дизайн. Може да регулирате степентта на яркост на лампичките.

USB портът има вграден сензор за ритъм и вграден микрофон с висока чувствителност. LED светлините могат да мигат в ритъма на всяка песен. Приложението има персонализиран режим. Можете да добавите музика към телефона си или да промените режима на микрофона в приложението. Създайте романтична и празнична атмосфера, подходяща за Коледа, Хелоуин, партита и други фестивали.

LED светлините може да бъдат свързани към различни източници на захранване благодарение на USB щепсела, като е съвместим с множество устройства.

Вградената технология за свръхток предотвратява късо съединение, прегряване, ниско напрежение и пренапрежения при изгаряне на LED светлини. Той е лек и лесен за сглобяване, светодиодите са добре защитени от влага, много подходящи за закрито и открито.

За разлика от други, съхраняването на тези коледни светлини е организирано и без заплитане. Те са с ниска консумация, висока яркост, пестене на енергия и екологично чисти.

ВАЖНО!  При монтаж на LED светлините, когато е на открито, важно условие за безопасната употреба, е контролера заедно със захранващия адаптер, да са добре защитени от вода и влага.

ВАЖНО! Можете да получите приложението, като сканирате QR кода, намиращ се на USB интерфейса за връзка на инсталацията.


Спецификации:

 • Степен на защита: IP65
 • Светлинен поток: 6 lm;
 • Цветна температура: 3 000K;
 • Входно напрежение: 5 V;
 • Размер: 10 м; 
 • Светодиоди: 100 бр;
 • Цвят на светене: Многоцветен;
 • Кабел: Прозрачна изолация;
 • Живот на лампите: 20 000 ч;
 • Тегло на продукта: 150 гр.

Комплектът включва:

 • 1 х LED светлини;
 • 1 х дистанционно;
 • 1 х Ръководство за потребителя.

* Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула. Благодарим Ви за разбирането!


Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 21 .99 лв. 75 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Bluetooth LED светлини за елха

21 .99 лв. 75 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж