-53%

Еластичен накрайник тип кучешки душ в две части

Код на продукта: nakr1
Изчерпан продукт

Имате домашен любимец, който обожавате и искате да му осигурим комфорт и чистота? Този иновативен накрайник за кучешки душ, ще ви осигури възможност да поддържаме своя домашен любимец винаги чист навсякъде, без да му причиняваме дискомфорт. Душът се състои от две части, които ви дават възможност да използвате като източник на водоснабдяване, места с по – ниска или по – висока регулация.

ОСОБЕНОСТИ:

Горната част на душът за домашни любимци, е еластична и може с лекота да бъде приложена към всяка мивка, чешма и душ. Горната част прилепва плътно към накрайника на мивката, чешмата или душа, като осигурява пълния поток на водата през маркуча към вашия домашен любимец, без опасност от протичане и образуване на странични водни струи и пръски. Кучешкият душ се състои от два гъвкави проводника, които имат сигурна и стабилна връзка помежду си. По този начин вие може да регулираме дължината на душа, според размерите на вашия домашен любимец и отстоянието от водоизточника, който ви се налага да използвате. Ако водоизточника ви е сравнително близо, то може да използвате само единия проводник, а ако е на по – отдалечено разстояние, да добавите втория и да получите желания ефект. Налягането на струята, което се образува от кучешкия душ, е специално преценено, така че бързо и лесно да отстраните нечистотата от вашия домашен любимец, без той да изпитва дискомфорт. Струята е достатъчно мощна, отстранява кал, трева, прах за минута, а в същото време вие имате едно щастливо и почистено куче, което се наслаждава на своята баня.

Този кучешки душ е много лек, компактен и п преносим, което ви дава възможност да го използвате навсякъде и винаги да ви е под ръка. Когато водите вашия домашен любимец на вилата, на къмпинг, в почивна станция, то кучешкият душ със сигурност ще ви улесни в поддържането на хигиената му, дори и далеч от дома.

Цвят: Син;

Размери: 15.2 x 7.6 x 20.3 см.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 15 .99 лв. 33 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Еластичен накрайник тип кучешки душ в две части

15 .99 лв. 33 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж