-40%
В наличност
Код на продукта: man2
59.99лв. 99.99лв.
-
+

Страxотна електрическа пила за нокти с много приставки!
Подходяща за професионална и домашна употреба.
В допълнение към нея, комплектът включва крачен педал, който ще позволи удобство по време на работа.
Силиконовата стойка за слагане на главата по време на работа и дръжка, която може да бъде прикрепена отдясно или отляво, в зависимост от вашия предпочитания осигуряват допълнителен комфорт и свобода при употреба на пилата.
Фрезата и крачният педал имат разполагат с подложки предпазващи от подхлъзване.
И това не е всичко!
Получавате четири комплекта фрези също са прикрепени към целия комплект.
В горната част на елекрическата пила има 6 отвора, които ще Ви позволят да приберете най-често използваните фрези.
Фрезата се работи тихо и безпроблемно
С електрическата пила за нокти се работи изключително лесно и безпроблемно.
С тази пила лесно скъсявате дължина на нокти, пилите гел лак, гел и други материали от нокътната плочка, почиствате кожички и оформяте без проблем!
Устройството разполага с 2 ребима на работа – ръка/крак. Можете да се управлява от педала, или от основата.
За да изберете режим използвайте превключвателя.
В комплекта ще откриете 36 диамантени фрези, които са идеални за премахване на хибриден лак, гел или акрил, за премахване на кожички и шлайфане на нокти, почистване на нокти отдолу и др. 12 фрези - те се използват за матиране на нокти, трион, обработка на кутикула, скъсяване на ноктите, шлифоване и изглаждане на кожата. 12 фрези за филц - благодарение на тези фрези ще полирате както естествени, така и изкуствени нокътни плочи. Те са необходими за извършване на професионален маникюр, както и педикюр. Фреза за филц ще придаде на нокътната плочка ефект на стъкло.
Освен това в комплекта са включени 106 шлифовъчни фрези, които гарантират 100% хигиена по време на работа.

Характеристики:
Модел – Nail Drill
Цвят - случаен
Мощност- 65W
Захранване: 220-240V; 50-60Hz
Максимална скорост- 35 000 об / мин
Диаметър на фрезата- 2,35 мм - стандартен
Възможността за промяна на посоката на въртене- да
Защита от прегряване- да
Размери (дължина / ширина / височина)- 17/15 / 10см
Дължина на кабела - 110см
Тегло на фрезата- 625g
Тегло- 1,4 кг
Тегло с опаковка- 1,44 кг

Комплектът включва:

Пакетът включва:

Централен блок

6 приставки (шлифовъчни глави)

Накрайник

Поставка

Педал(крачен превключвател)

Инструкции

Доставка до офис на Спиди САМО за 4.60 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 089 6641127 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - [email protected] , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 089 6641127 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става по чрез наложен платеж, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след датата на:
Получаването от Търговеца на вашата пратка.

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 089 6641127, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - [email protected] , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 089 6641127!