-66.00лв.
В наличност
Код на продукта: mop2-t
89.99лв. 155.99лв.
-
+

Уникална комбинация от парна мощност и вибрации - за сияйна чистота

 • 6000 вибрации/минута за перфектно почистване
 • Унищожава микроби, бактерии и вируси с пара при 120 °
 • Щадяща хората, животните и околната среда - 0% химикали, 0% замърсители, 100% свежест и чистота
 • Усъвършенствана система за автоматично подаване на пара – автоматично регулиране на парата за идеалната температура по всяко време
 • Уникална двойна моп система за едновременно почистване, полиране и незабавно изсушаване на пода
 • 90° сгъваема дръжка за труднодостъпни места – щади гърба и кръста
 • Подходяща за всички твърди подове
 • Дълъг захранващ кабел за лесен достъп до повече помещения
 • Широка гама аксесоари
 • Готова за работа САМО за 10 секунди
 • Компактен дизайн – лесна за транспортиране

 

С мощна пара до 120 градуса и до 6000 вибрации в минута, той автоматично поема почистването вместо вас.

Почиства дълбоко, включително фугите, премахва всички миризми, акари и бактерии! Уредът за почистване с пара дезинфекцира напълно без химикали! Само с чистата сила на водата. Безопасен към хората, животните и околната среда - безкомпромисен към всяка мръсотия.

 В основата за почистване на уреда за почистване с пара има високопроизводителен вибрационен двигател, който почиства вместо вас със сензационните 6000 вибрации в минута

Сгъваема дръжка – вече не трябва да се навеждате, за да почистите пода!

Благодарение на широката гама от аксесоари, можете да го използвате за изпълнение на безброй задачи! Душ кабините в банята отново са искрящо чисти. Дезинфекцирайте тоалетната само  с чиста пара.

 

Технически характеристики:

Тегло на уреда: 2 кг

Температура на загряване: 120°

Мощност: 1300W

6000 вибрации/минута

Дължина на захранващия кабел: 5 м

Резервоар за вода: 200 мл

Време за работа: 12 минути

Автоматично загряване и пара готов за употреба за 10 секунди

Резервоарът за вода може да се презарежда по всяко време, дори по време на работа

Обща височина около: 125 см

Доставка до офис на Спиди САМО за 4.90 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.5 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0898 33 66 99 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - [email protected] , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0898 33 66 99 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става по чрез наложен платеж, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след датата на:
Получаването от Търговеца на вашата пратка.

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0898 33 66 99, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - [email protected] , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0898 33 66 99!