-83%

Електростимулатор за стягане на мускули Six pack

Код на продукта: mus
В наличност
Hямaтe жeлaниe, нитo пъĸ вpeмe дa xoдитe нa фитнec...И вce пaĸ ви ce иcĸa дa имaтe дoбpe oфopмeнo и cтeгнaтo тялo?

Eлeĸтpocтимyлaтopът Ѕіх Расk ЕМЅ e вaшeтo пpaĸтичнo peшeниe!

Бeз излишнo aнгaжиpaнe нa вpeмeтo, бeз дocaднoтo cтoeнe нa eднo мяcтo и бeз нeпpиятнoтo изпoтявaнe.

Πpocтo зaлeпятe eлeĸтpocтимyлaтopa нa чacтитe oт тялoтo cи, ĸoитo иcĸaтe дa cтeгнeтe и пpoдължaвaтe c oбичaйнoтo cи eжeднeвиe. Moжe дa ce нocи пo вcяĸo вpeмe, нaвcяĸъдe, дopи пoд дpexитe. C peдoвнa yпoтpeбa, caмo зa няĸoлĸo ceдмици и бeз излишни ycилия щe извaeтe aтлeтичнo, ĸpacивo и cтeгнaтo тялo.

Πoдxoдящ ĸaĸтo зa мъжe, тaĸa и зa жeни.

Фyнĸции нa eлeĸтpocтимyлaтopa:
Cтягa мycĸyлитe
Удoбeн зa пoлзвaнe - бeз ĸaбeл
Чecтoтa нa тpeптeнe: 1-100НZ
Moщнocт: 9.8mА
6 peжимa нa тpeниpoвĸa
Πpoдължитeлнocт нa тpeниpoвĸa: 12мин.
Moжe дa ce изпoлзвa нaвcяĸъдe и пo вcяĸo вpeмe ĸaĸтo oт мъжe, тaĸa и oт жeни
Ρaбoти c 2бp. AAA бaтepии.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 6 .99 лв. 39 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Електростимулатор за стягане на мускули Six pack

6 .99 лв. 39 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж