-29%

ФИТНЕС СМАРТ кантар/ телесни данни/ дигитален кантар с Bluetooth

Код на продукта: kant1
Изчерпан продукт

ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА, ДИГИТАЛЕН ПЕРСОНАЛЕН КАНТАР от 0,2 кг до 180 кг.

СМАРТ КАНТАР, КОЙТО СВЪРЗВАТЕ ЧРЕЗ БЛУТУТ КЪМ ТЕЛЕФОН И ПОКАЗВА ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЯЛОТО ВИ - ТЕЛЕСНИ ДАННИ + архив.
СУПЕР ЛЕСЕН ЗА РАБОТА, КОМПАКТЕН, СТИЛЕН, УДОБЕН И ПОЛЕЗЕН !!!

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ:
> Измервания на тялото
Дава измервания на тялото Ви с високо прецизни сензори и технология BIA. Той ще анализира и съхранява вашите данни за измерване, ще генерира кривата на промяната за вашето тегло на пистата, телесните мазнини, мускулната маса, нивото на водата, костната маса, базалната скорост на метаболизма, ИТМ и висцералната мазнина.
> Лесна работа
Стъпете на везната боси и тя ще се включи сама, свържете се с телефона си чрез Bluetooth и данните ще бъдат получени в рамките на секунди. За да подобри енергийната ефективност, везната се изключва автоматично, когато няма операция в рамките на 10 секунди.
> Ясен дисплей с висока точност
В рамките на няколко секунди можете да прочетете всички измервания на тялото си. Екранът на дисплея е голям и лесен за четене. Проводимото стъкло е с ниско съпротивление и висока пропускливост.
> Широка съвместимост и компактност
Помагат ви да зададете целево тегло и да проследявате напредъка си за загуба на мазнини или качване на мускули всеки ден, съответно въз основа на данни. Компактните му размери са подходящи за всеки ъгъл или килер във вашата къща, спестявайки място.

ХАРАКТЕРИСТИКА:
- Тип: Измерване тегло на телесните мазнини
- Форма: правоъгълник
- Екран на дисплея: LCD дисплей
- Материал на продукта: закалено стъкло + ABS
- Вградени сензори - технология BIA
- Автоматично изключване след 10сек. (без дейност)
- APP мащабиране
- Мощност: 60mW
- Напрежение: 3V
- Bluetooth протокол: 2.4
- Обхват на претегляне: от 0,2 до 180 кг
- Минимална точност: 0,2 - 0,3 кг
- Единица за претегляне: грам (g), килограм (kg), паунд (lb)
- Захранване: 2 x AAA батерии включени в комплекта).
- ТЕЛЕСНИ ДАННИ: ИТМ, телесни мазнини, телесна влага, телесен резултат, форма на тялото, телесно тегло, костна маса, маса без мазнини, тегло на мазнините, влага нивото на водата, мускулна маса, физическа възраст, протеини, скорост на подкожните телесни мазнини, базалната скорост на метаболизма, ниво на висцералните мазнини.

Приложение за връзка с телефона: Okok APP
Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 34 .99 лв. 48 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

ФИТНЕС СМАРТ кантар/ телесни данни/ дигитален кантар с Bluetooth

34 .99 лв. 48 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж