-51%

Интелигентен Смарт часовник T500 с голям IPS 1,5" HD тъч скрийн дисплей с 10 теми по Ваш избор

Код на продукта: smart4
В наличност

Този Многофункционален Интелигентен Смарт часовник е с голям IPS (големи ъгли на виждане) 1,5" HD тъч скрийн дисплей и с луксозен дизайн !

Някои от основните функции на смарт часовника:

Изходящи и входящи обаждания, Call log, Импорт на контактите от телефона ви през приложението, от там можете и да добавяте контакти

Крачкомер, Няколко спортни режима и катерене

Кръвно налягане, Кислород в кръвта, Пулс

Хронометър, Намиране на телефона, Аларма

Селфи, Режим сън, Социални мрежи

Други ...

Стъпка по стъпка - Инструкция за свързване на часовника със смартфона ви и инсталиране на приложението:

1. Кликнете на продълговатия бутон отстрани на часовника и в началния екран на часовника плъзнете по дисплея с пръст нагоре - на появилия се нов екран кликнете на иконката с 4-те квадратчета - плъзнете пак с пръст нагоре и кликнете на "List slide" - кликнете 3 пъти на колелцето отстрани на часовника, за да се покаже списъкът с иконки - плъзнете с пръст надолу и после кликнете на "Dual-Mode" и после на "On"

2. На смартфона ви натиснете и задръжте на иконката "Bluetooth" - активирайте го, ако не е, и после изчакайте да се зареди списъкът с намерени устройства - кликнете на "Hry3.0" и изчакайте да се сдвоят двете у-ва. След това кликнете на зъбното колелце/стрелкичката в лентата на "Hry3.0" и там активирайте всичко.

3. Инсталиране на Приложението, с което работи смарт часовника:

В менютата на смарт часовника намерете "QR code" - кликнете на него и сканирайте кода - ще ви се отвори екран, на който кликнете на "Отидете на уеб страница" - в отворената страница кликнете на бутона "GP Download" и така ще отидете в страницата на приложението в Google Play - инсталирайте приложението.

Стартирайте приложението и дайте всички поискани разрешения. След това е екранът за логване в акаунт - може да създадете акаунт, да се логнете със съществуващ акаунт, или да се логнете директно като кликнете долу вдясно на "Log in directly".

След логването следва екран за вашите данни - попълнете ги и продължете чрез ОК.

Следва Разрешаване на Достъп до известията за инсталираното Приложение - Разрешете и се върнете в Приложението. Кликнете долу на "Healthy" и после горе вдясно на иконката с часовника - дайте разрешение като кликнете на "Allow" - пак разрешете, ако поиска, и след това следва намиране на смарт часовника през блутут - кликнете на намерения часовник – на дисплея на часовника ще излезе екран с надпис "Bind phone" - кликнете на "OK" и изчакайте сдвояването.

В Прилжението кликнете долу на "My" и там на "System authority managment"  и проверете дали за всички разрешния е статус "Allowed" - ако някое не е - кликнете, за да разрешите.

Забележка: Проверете в Bluetooth на смартфона ви дали часовникът е свързан - ако е на статус "Запазено", кликнете за активиране на сдвояването - това проверявайте и правете периодично, защото е възможно при отдалечаване между устройствата сдвояването да се деактивира поради слаб сигнал и тогава за някоя функция на часовника да ви изпише, че е невъзможно изпълнението без телефона.

Настройки на функциите и интерфейса през Приложението:

1. В Приложението кликнете долу на "My" и там на "Device settings" - минете през всички функции, една по една, и настройте желаното вас.

2. Избор/добавяне на Тема на дисплея:

Смарт часовникът има вградени десетина теми за дисплея, които можете да сменяте чрез плъзгане с пръст наляво или надясно по тъч скрийна. Към вградените вие можете да добавите още една тема през Приложението HryFine - чрез избиране от готови теми (кликате долу на "My", после на "Dial" и накрая на "Dial Mall" - има безплатни теми, има и платени). По този начин можете да изберете и свалите повече от една тема, но само една от тях можете да изберете да е редом с вградените теми.

Свалените от вас теми може да видите в "My dial", там виждате активираната в момента тема, а под нея са другите свалени теми - можете да изберете някоя от тях да бъде активирана.

Към вградените теми можете да добавите и още една - чрез избиране от снимките в Галерията на телефона ви - това става като кликнете на "DIY dial".

3. Можете да сменяте измежду 5 вида навигиране в менютата - кликнете на меню "Style"

Забележка: каишката не е като на снимките с метални катарама и езиче, а е тип "копче с щракване" в един от отворите на каишката.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.40 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.90 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0898 33 66 99 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - support@zaropo.com , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0898 33 66 99 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става по чрез наложен платеж, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след датата на:
Получаването от Търговеца на вашата пратка.

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0898 33 66 99, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - support@zaropo.com , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0898 33 66 99!

21 .99 лв. 45 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Интелигентен Смарт часовник T500 с голям IPS 1,5" HD тъч скрийн дисплей с 10 теми по Ваш избор

21 .99 лв. 45 .00 лв.
Връщане
Право на връщане

до 30 дни след покупката

Обслужване
24/7 Обслужване

чат, телефон или имейл

доставка
Експресна доставка

до 1 работен ден

Проверка
Проверка на пратка

при наложен платеж