-44%
В наличност
Код на продукта: kumpset
44.99лв. 79.99лв.
-
+

НЕЗАЛЕПВАЩ и ЗДРАВ - Комплектът за готвене за къмпинг, изработен от твърд адонизиран алуминий (бърз топлопренос спестява време и гориво) с незалепваща повърхност (висока температура на стойката и абразия), което улеснява почистването (Идва с гъба от луфа, която ви помага да почистване на тези прибори) и здравословно готвене. Всички прибори са нетоксични и здрави за вашето бебе.

Комплектът съдове за готвене Gutsdoor Camping включва 10 части, включително голяма тенджера (приблизително 2,0 литра капацитет) + капак за тенджера+ голям тиган + кана за кафе (приблизително 1,1 литра капацитет) + лъжица за супа + бамбукова лъжица + гъба за почистване + 3 купи без BPA + найлонова пътна чанта.

КОМПАКТЕН и ЛЕК - Комплект съдове за готвене за къмпинг, предлагащ идеално решение за вряща вода и готвене на храна на открито, сгъваеми дръжки с топлоизолирани пластмасови дръжки (дръжките са конструирани да поемат топлината и никога няма да се стопят или разградят при нормална употреба, противоплъзгащ дизайн предлага здрав и удобен захват в ръцете ви) за удобно пренасяне и лесно съхранение.

СПЕСТЯВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВО - Комплектът с тенджери и тигани за къмпинг може да се съхранява заедно в компактна мрежеста опаковка за спестяване на място и удобно пренасяне. САМО 1,6 фунта (най-дългият размер при съхранение е 6,75 инча), той е проектиран да опакова малко и да заема малко място, така че едва усещате тежестта в опаковката на гърба си. Този комплект е идеален за всяко приключение с раница, къмпинг на закрито и открито готвачи на открит огън

НАЙ-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК за СЕМЕЙСТВО И ПРИЯТЕЛИ - Комплект съдове за готвене Gutsdoor Family Camping с висококачествен материал и преносим дизайн, уверете се, че всеки може безопасно да се наслади на всяко хранене в дивата природа. Перфектен подарък за приятели, любовници и членове на семейството; подходящ за Коледа, Свети Валентин, рожден ден и др.

Доставка до офис на Спиди САМО за 4.90 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.5 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0898 33 66 99 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - [email protected] , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0898 33 66 99 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става по чрез наложен платеж, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след датата на:
Получаването от Търговеца на вашата пратка.

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0898 33 66 99, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - [email protected] , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0898 33 66 99!