-71%

LED маркуч за декоративно осветление, водоустойчива IP65

Код на продукта: lenta3
В наличност

Гъвкав и свързваем марркуч в наличност от 10 М или 20 М. Използваният при изработката материал е екологично чист каучук, който има добро забавяне на горенето и не замърсява.

Kоледния LED маркуч има висока яркост и ниска консумация на енергия.

Този LED маркуч може да се огъва в най-различни форми, както и е лесен за рециклиране при следваща употреба. 

Светодиодния маркуч може да се свързва от край до край, свързват до 6 комплекта (обща дължина: 300 фута), достатъчно дълги, за да отговорят на вашите творчески нужди от осветление.

Издръжливият и водоустойчив външен маркуч за осветление е покрит с прозрачна и дебела кръгла PVC тръба, която позволява пълно осветяване и е здрава и топлоустойчива. 

Нивото на водоустойчивост е IP65, подходящ за вътрешна и външна декорация. (ЗАБЕЛЕЖКА: Щепселът не е водоустойчив).

LED маркуча е  широко използван Коледни декорации, сватбен декор, също идеални за ежедневна и ваканционна употреба, фоново осветление и т.н. 

Спецификация:

 • Материал: PVC;
 • Дължина на маркуча: 10 М/ 20 М;
 • Дължина на зареждащия кабел: 1,2 м;
 • Източник на светлина: LED крушка;
 • Цвят на светодиода: Многоцветен;
 • Режими на светене: 8;
 • Адаптор:  220 V;
 • Честота: 50-60Hz;
 • Диаметър: F13 мм;
 • LED крушка: Тип F3 LED;
 • Светодиоди 24-36LEDs/M;
 • Живот на LED: 80 000 – 100 000 часа;
 • Мощност: 1.6-3.6 W/m;
 • Разстояние между крушки: 1 инч;
 • Изходно напрежение 220 V;
 • IP защита: IP65;
 • Сертификати: UL, CE, ISO9000.

 * Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула. Благодарим Ви за разбирането!


Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 28 .99 лв. 100 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

LED маркуч за декоративно осветление, водоустойчива IP65

28 .99 лв. 100 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж