-36%

LED прожектор T8501-COB 30W със слънчев панел и сензор за движение

Код на продукта: lam23
Изчерпан продукт

LED проекторът T8501-COB 30W със слънчев панел и сензор за движение има практичен и дискретен размер. Той е лесен за инсталиране и е много икономичен за използване, тъй като се зарежда от слънцето и не изисква захранване.

Осветителното тяло се захранва от фотоволтаичния панел, който зарежда вградената акумулаторна батерия. Панелът е предварително инсталиран на въртящото се осветително тяло, което ви позволява да регулирате ъгъла на панела, за да осигурите оптимална работа.

Характеристики:

Монтаж на стена

1 X LED кочан мощност 30W

Светъл цвят: Студено бяло 5800-6500K

Вградена Препоръчителна височина на монтаж: 1 ~ 3 м.

PIR ъгъл на четене: 180 °

LED живот: 50 000 часа

Вградена литиево-йонна батерия: 3.7V / 4800mAh

Степен на плътност: IP 66

Размери на лампата: 20,5 см х 13,5 см

Размери на слънчевия панел: 18.7 cm x 13.7 cm


Осветителното тяло има 3 светлинни функции:

1) Яркостта се увеличава автоматично веднага щом се открие движение от сензора за движение

Веднага щом се стъмни, осветителното тяло се включва автоматично и работи непрекъснато с 10-15% от мощността си. След като се открие движение, осветителното тяло ще работи със 100% от мощността си и ще се върне към намалената си мощност след няколко секунди без движение

2) Използвайте изключително със сензор за движение

В този режим лампата свети на 100% от мощността си само когато сензорът за движение открие движение. Той ще се изключи автоматично след няколко секунди без движение.

3) Непрекъсната работа

В този режим осветителното тяло остава включено (приблизително 70-75% от мощността му), докато батериите се изтощят или заредят.


Инструкции:

За режим 1 натиснете и задръжте бутона за захранване в долната част на проектора за 3 секунди.

За да превключите в режим 2, натиснете отново бутона за стартиране.

За да превключите в режим 3, натиснете отново бутона за стартиране.

Забележка: Лампата не свети по време на зареждане (т.е. когато слънчевият панел е изложен на слънце)

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 44 .99 лв. 69 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

LED прожектор T8501-COB 30W със слънчев панел и сензор за движение

44 .99 лв. 69 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж