-55%

LED соларна лампа

Код на продукта: lam35
Изчерпан продукт

Тази LED светлина има класически регулируем държач, който ви позволява да регулирате ъгъла на експозиция на слънчевата лампа според работната среда. Освен това дистанционното управление е по -удобно за вас да регулирате режима на работа на лампата по всяко време, не е нужно да използвате стълба.

- LED по -ярко и широко осветление. Сензор за движение на слънчева светлина, оборудван с модернизирана висококачествена LED лампа и най -новия чип за управление на захранването, който увеличава ъгъла и площта на осветяване с 50%.

- три удобни режима, за да се справят с различни сценарии на използване. Индукционен режим, режим на пестене на енергия и режим на пълна светлина. Перфектен за използване на входна врата, вътрешен двор, градина, веранда, гараж, пътека, палуба, алея, ферма и всяко място, където грее слънце.

- ефективният слънчев панел има добра топлоустойчивост и водоустойчива функция IP65 и може да продължи да работи през студените зимни месеци, осветявайки живота ви по всяко време и през всеки сезон.

- Супер дълъг живот, Sunlight е IP65 водоустойчив, който напълно защитава веригата и батерията и прави живота й 2 пъти по -дълъг от този на другите.


Приложение:

- Моля, заредете напълно слънчевия панел, преди да го използвате

- Работната мощност ще бъде повлияна от време, местоположение и т.н.

- Ако не го използвате дълго време, моля, зареждайте го напълно на слънце на всеки 3 месеца. Това е по -добре за живота на батерията.

- Моля, не преобръщайте и не сгъвайте слънчевия панел твърде силно и толкова често

- Моля, инсталирайте слънчева светлина за наводняване на място, където светлината получава директна слънчева светлина без заслон.

- Ако няма добро слънце или през зимата, отнема повече време за зареждане.


Спецификации:

Слънчев панел: 5.5v / 2.5w

Литиево-йонна батерия: 3.7v / 2200mAh

Разстояние на движение: До 15-20 фута

Обхват на осветление: 80 квадратни метра

Размер: 12.5см/20.5см

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 12 .99 лв. 28 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

LED соларна лампа

12 .99 лв. 28 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж