-57%

Масажираща стелка за крака Futzuki

Код на продукта: mas
Изчерпан продукт

ОСОБЕНОСТИ:

Силата на рефлексотерапията е позната на хората още от най-древни времена. Прилагана е и все още се прилага за лечение на всякакви заболявания, с помощта на масаж на свързаните по стъпалата точки, отговарящи на всеки един орган в човешкото тяло. Представяме ви масажиращата стелка за крака Futzuki, която ще се превърне в любимия ви аксесоар. Множеството релефни зони, разположени по повърхността ѝ спомагат за достигане до всяка една точка от стъпалата. Без значение дали сте прави или седнали, стелката ще действа безотказно. А резултатите няма да закъснеят.


ОПИСАНИЕ:

Стъпвайки върху масажиращата стелка, болката в краката мигновено започва да намалява. Насладете се на успокояващия масаж на петите, ходилата и пръстите. Всеизвестно е, че върху стъпалата  са разположени множество точки, отговарящи на всеки орган в човешкото тяло - нервна система, сърце, бъбреци, черен дроб, бели дробове, далак и много други. Стимулирайки тези точки, тялото изпраща импулси към мозъка, който от своя страна започва оздравителна терапия. Благодарение на това, стресът намалява, чувства се облекчение, болките по цялото тяло отшумяват. Цялостно човек започва да се чувства освежен, зареден с енергия и отпочинал.        


КАК ФУНКЦИОНИРА?

Масажната стелка работи благодарение на иновативен метод за масаж на стъпалата. Ефективна е при болки в стъпалата, след дълъг уморителен ден, например. Необходимо е да поставите постелката под душа или където ви е удобно и да насладите на ефекта от приятния и релаксиращ масаж. Методът на рефлексологията спомага за влизане във взаимодействие с всички органи в тялото по точно определен начин на натиск върху конкретни точки, намиращи се на ходилата и на двата крака. Повлиява благоприятно върху кръвообращението и метаболизма. Има магическо въздействие при хората, които прекарват голяма част от ежедневието си в седене, прави или в ходене. Честата употреба на стелката благоприятства за по-бързото облекчение на дискомфорта. Няма противопоказания и ограничения в ползването ѝ.


ДИЗАЙН:

Стелката е изработена от устойчив, нелатексов антибактериален материал. Не предизвиква кожни раздразнения. Тя е в син цвят. Има формата на пеперуда. Покрита е с над 2800 масажиращи релефни точки. Стелката е създадена на база рефлексологията. Почиства се лесно, само с вода.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Снабдена е с над 2800 масажиращи точки.

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ПАКЕТА:

Масажираща стелка за крака Futzuki.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 9 .99 лв. 22 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Масажираща стелка за крака Futzuki

9 .99 лв. 22 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж