-70.00лв.

Метален стелаж, до 175 кг. на рафт - 180х90х40 см.

Код на продукта: stelaj2
В наличност

Този стелаж е създаден за да отговори на нуждите на всеки, който търси надеждно и устойчиво решение за съхранение, независимо дали става въпрос за домашния гараж, работилницата, склада или офиса.

Металният стелаж е изработен от висококачествен метал, който е устойчив на корозия, благодарение на прахово боядисаното покритие. Цветът антрацит придава модерен и професионален вид, който се вписва идеално във всякаква среда. Рафтовете са направени от MDF, известен със своята здравина и устойчивост на деформация, което гарантира дългогодишна употреба.

Една от най-големите предимства на този стелаж е неговата уникална система с нитове без болтове. Тази система включва иновативен щифт или метален нит, който позволява лесен и бърз монтаж, без нужда от специализирани инструменти. Същевременно, тя осигурява изключителна здравина и стабилност на конструкцията.

С товароносимост от 175 кг. на всеки рафт, този стелаж е идеален за съхранение на тежки предмети като инструменти, оборудване, материали и много други. Петте рафта осигуряват достатъчно пространство за организиране на различни предмети, като всеки рафт може да се регулира по височина, за да отговори на вашите конкретни нужди.

Характеристики:
Размери: 180x90x40 см. (Височина х Ширина х Дълбочина)
Материал: Метална конструкция с MDF рафтове
Покритие: Прахово боядисан метал в елегантен антрацитов цвят
Рафтове: 5 броя MDF рафтове
Товароносимост: 175 кг. на рафт
Монтаж: Система с нитове без болтове


Гаранция: 24 месеца

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 79 .99 лв. 149 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Метален стелаж, до 175 кг. на рафт - 180х90х40 см.

79 .99 лв. 149 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж