-76%

Многофункционална стойка за телефон

Код на продукта: dartel
В наличност

В днешния дигитален свят всеки прекарва голяма част от времето си пред малкия екран на телефона си. За да може да го използва безопасно и докато шофира, то тази многофункционална стойка е задължителен аксесоар, който трябва да имате в колата си. 

Стойката е с регулируем ъгъл на гледане. Със своя въртящ се на 360 градуса дизайн, осигурява добра видимост при шофиране. Всеки шофьор знае, че е страхотно да може свободно и сигурно да проведе разговор по телефона, да отвори навигацията на телефона си, за да се ориентира в пътната обстановка.

Стойката е със сигурен и стабилен монтаж. Освен това всичко се случва изключително бързо – без да губите излишно време. Здравата скоба за мобилен телефон ще фиксира здраво вашето устройство на място докато шофирате. Скобите за закопчаване са здраво фиксирани върху огледалото за обратно виждане на автомобила, а регулируемият му дизайн е подходящ за огледала за обратно виждане на автомобил с различни размери. 

Поддържа хоризонтално и вертикално превключване на екрана и ъгълът на навигация може да се регулира по желание.

Можете да затегнете стойката за телефон във всяка позиция. Освен в огледалото за задно виждане, можете да го монтирате и на облегалката за глава в колата, кухнята, спалнята, за да улесните ученето си, работата и да прекарате скучното време в гледане на забавни клипчета. Използвайте тази многофункционална стойка когато и където пожелаете. 

Стойката е подходящ подарък за ваш приятел или близък, който обожава да пътува или работата му изисква постоянно да е на път.

Спецификация:

  • Материал – Пластмаса;
  • Цвят – Черен;
  • Тегло – 110 гр;
  • Приложим размер на ширината на мобилния телефон: 50-100 мм;
  • Разстояние на щипката: 3-21 мм;
  • Размер: около 19 см.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 6 .49 лв. 25 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Многофункционална стойка за телефон

6 .49 лв. 25 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж