-64%

Мултифункционални фитнес ластици за тренировка

Код на продукта: fit2
Изчерпан продукт

Един от най-популярните и нашумели уреди през последните няколко години определено е TRX уреда. Представлява, преносим фитнес уред с регулируема дължина на лентите. Регулиращите се ленти определят силата на съпротивлението. Уреда е предназначен за функционални и кондиционни тренировки. Като единият край на уреда се фиксира, а другия край завършва с удобни ръкохватки, които са предназначени за ръцете и краката в зависимост от упражненията, които се извършват на него. Компактен и лесно преносим, може да бъде с вас не само в залата, но и за навън. 

Какви упражнения могат да се правят?: TRX , дава възможност да се изпълняват разнообразни по вид упражнение. Като той се използва за натоварване на ръцете и краката. За да избегнете контузии и наранявания, прочетете инструкциите за употреба. Също така внимавайте с техниката на изпълнение на даденото упражнение, тъй като то е от водещо значение.

Изработен е от здрав материал, направен от полиестер с изключително голяма плътност. Има удобни ръкохватки, за максимална стабилност.

Продуктът е със регулиращи се ленти. Те осигуряват стабилност, дават ви възможност да за правилно регулиране на дължината при работа с уреда. Също така, по този начин се променя и променящата се сила на натоварване. 


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Тип продукт: TRX уред;

Употреба: Домашна, Професионална;

Калъф: Да;

Допълнителни ленти: Да;

Удобни ръкохватки;

Цвят: Основен черен;

Здрава изработка;

Лесен за окачване;

Регулируеми ленти;

Компактен уред;

Позволява тренировки със собствено тегло;


СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА:

TRX уред, допълнителни ленти, чанта за съхранение - 1 брой;

Ръководство за правилна употреба - 1 брой;

Транспортна опаковка за продукта.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 24 .99 лв. 69 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Мултифункционални фитнес ластици за тренировка

24 .99 лв. 69 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж