-49%

Музикална система ms-22 с bluetooth

Код на продукта: kol3
Изчерпан продукт

ОСОБЕНОСТИ

MS-22 е модерна аудиосистема, която може да работи напълно самостоятелно. Тя разполага с 2 говорителя, всеки от които е с размер 4 инча. Те осигуряват по-добро разпределение на звука, както и по-голяма мекота и плътност на басовото звучене.


Музикалната система е компактна, тъй като има изключително малки размери  - 33 см. височина и 15 см. ширина. Можете да я пренасяте лесно чрез вградената удобна дръжка.


Тонколоната има мощност от 120W, която е напълно достатъчна да озвучи качествено и по-големи помещения.


Уредбата разполага с USB вход, към който можете да включите Flash или друго устройство и директно да възпроизвеждате музиката от него. За още по-голяма компактност на носителя, MS-22 поддържа и TF карти памет, които също можете да използвате, за да слушате плейлиста си на тонколоната.


За по-неангажиращи ситуации можете просто да настроите устройството на избрана от Вас радиостанция и да се насладите на висококачествения звук.


Аудиосистемата предлага и опция за безжична Bluetooth връзка, благодарение на която музиката от любимите Ви устройства ще е винаги близо до Вас и ще можете да я слушате с качество на звука от професионално саунд устройство.


ЕКСТРИ

MS-22  разполага и с опция за цветомузика. Вградените светодиоди ще трептят ефектно в синхрон с музикалните честоти и ще направят Вашето представяне още по-впечатляващо, особено на тъмно.


LED-дисплеят ще Ви помага да следите изпълняваната песен и радиостанцията, на която се наслаждавате в момента.


Стилният дизайн в три различни цвята ще Ви помогне да се отличите чрез избора си.


ПРИЛОЖЕНИЕ

Мултифункционалната тонколона е създадена за професионална работа в сферата на озвучаването. Дори да сте начинаещи, можете да я използвате лесно, заради опростеното устройство за работа. Благодарение на голямата си мощност  и трите говорителя, тя е подходяща за озвучаване на големи музикални събития.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модел: MS-22;

Цветове: черен, червен, син;

Говорител: 3 броя - 4 инча и 5 инча;

Мощност: 120 W;

Реална мощност: 20 W;

Памет: TF карта, USB Flash;

Честота: 80-18000 херца;

Bluetooth връзка;

FM радио;

Цветомузика;

LED-дисплей;

Вход:Aux;

Размери: 15 Х 33 см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

Тонколона;

Мрежови кабел за захранване на уредбата;

Техническо ръководство;

Гаранция: 12 месеца.


Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 35 .99 лв. 69 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Музикална система ms-22 с bluetooth

35 .99 лв. 69 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж