-210.00лв.

Надуваем басейн с филтърна помпа BESTWAY Fast Set - 305х76см

Код на продукта: 57270
В наличност

Този модел басейн Fast Set 57270 на Bestway с надуваем ринг представлява много удобно решение за плуване в градината през лятото. Кръглият басейн е изработен от Tritech (3слоя) PVC/Полиестер, който е устойчив на ултравиолетови лъчи и хлор. Басейнът е с капацитет от 3638 литра при 80% обем. Този комплект включва басейн, филтърна помпа и ремонтен пластир. Монтажът е много лесен и не изисква никакви инструменти.

Характеристики:

- Здрави 3-слойни странични стени.
- Водоустойчива лепенка за ремонт.
- Устойчив на UV светлина и хлор.
- Вграденият дренажен клапан за контрол на потока улеснява източването, като прикрепя клапана към градински маркуч (с включен адаптер) за източване на водата.
- Лесен за сваляне за съхранение извън сезона.
- Басейнът е оборудван с фитинги за съвместимост с филтърните помпи Flowclear™.

Технически данни:

- Марка/модел: Bestway 57270 Fast Set
- Цвят: Син
- Материал: Tritech (3 слоя PVC/Полиестер)
- Диаметър: 305 см
- Височина: 76 см
- Обем при 80% капацитет: 3638 литра
- Ширина на опаковката: 490 мм
- Дълбочина на опаковката: 310 мм
- Височина на опаковката: 290 мм
- Тегло: 10.1 кг
- Гаранционен срок: 2 години

Характеристики на филтърната помпа:
- Капацитет/дебит на филтриране: 1249 л./час
- Захранване: 220 - 240 V
- Мощност: 16 W
- Диаметър на маркуча: 3.2 см

Комплектът включва:

- 1х филтърна помпа с картушен филтър тип I
- ремонтен комплект с лепенка
- книжка с инструкции
- доставя се в картонена кутия

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 189 .99 лв. 399 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Надуваем басейн с филтърна помпа BESTWAY Fast Set - 305х76см

189 .99 лв. 399 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж