-40%

Накрайник за чешма с гъвкава структура Turbo Flex 360

Код на продукта: nakr
В наличност

ОПИСАНИЕ:

Лесно достъпен накрайник за чешма с гъвкава структура Turbo Flex 360. Знаем, че системите за чешма с гъвкава структура са доста скъпи и не всяко домакинство има възможност да си позволи да си ги вземе. Затова ние ви предлагаме един много по евтин вариант. Вместо да сменяте смесителя с нов му сложете гъвкавия удължител и ще усетите мигновено разликата. Много по удобно ще ви бъде когато изплаквате мивката или искате да измиете някой по голям съд, тъй като е направен от гъвкава структура, която ти позволява да използваш и въртиш удължителя на 360 градуса. Не се колебай, защото всеки заслужава удобство в своя дом без да утежнява това вашия бюджет.


ОСОБЕНОСТИ:

Измивате и изплаквате еднакво добре както съдовете, мивката така и храна. Маркучът и неговата големина на диаметъра ви позволява да бъде инсталиран на всякакви размери смесители без да бъдат използвани никакви инструменти, дори дамите сами могат да си го инсталират без да има нужда от намесата на майстор или мъжа и. Чрез завъртане на главата на маркуча вие може да промените налягането на струята, което се състои в широка струя или турбо режим според вашите нужди. Гъвкавия маркуч е много устойчив на механично натоварване, което ви позволява да го използвате много дълго време. Цветовете и нюанса на снимката може да се различават от тези на продукта, поради спецификите на всеки монитор. Производителя си запазва правото да променя спецификациите на продукта без предизвести. Ние не носим отговорност за промените направени от производителя.


ДИЗАЙН:

Гъвкава структура, която се върти на 360 градуса. Маркуч от неръждаема стомана. Дюза, която ти позволява да сменяш режима на струята според вашите изисквания. Лесен за захващане към всяка чешма посредством въртяща се гайка.


ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Марка: Turbo Flex 360;

Материал: Стомана, пластмаса;

Дължина: 14 см;

Размер на пакета 25х16 см;

Лесен и бърз монтаж към смесителна батерия;

Два режима пръскане: Широка струя и Турбо режим;

Гъвкав накрайник за чешма за стандартни батерии.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

1 брой Накрайник за чешма с гъвкава структура Turbo Flex 360;

Транспортна опаковка.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 5 .99 лв. 9 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Накрайник за чешма с гъвкава структура Turbo Flex 360

5 .99 лв. 9 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж