-59%

Овални професионални четки за грим, 5 броя

Код на продукта: proch
Изчерпан продукт

Овални четки за грим:Ново поколение луксозни професионални четки за грим от висококачествен мек, супер плътен изкуствен косъм, супер меки и удобни за постигане на съвършения грим.Специален дизайн, следващ формите на лицето, гъвкава форма (може да се огъне до 80 градуса) за равномерно, бързо и лесно, разнасяне на продукта.Комплектът от 5 броя четки може да осигури базисната необходимост за всеки гримьор, като гарантира професионалния завършек на грима. Четките са подходящи за всеки тип фондьотен, BB крем, прахообразни пудри, ружове, коректори, сенки за очи, червила и др.Овалната повърхност на четката предлага вземане на необходимото количество продукт и безпроблемно смесване и преливане на няколко продукта.Гъвкавата дръжка е предпоставка за точност и стабилност при работа. С ултра мекият висококачествен косъм осигурява нежен допир и до най-чувствителната кожа.

Характеристики:

Материал на дръжката на четката: пластмаса

Материал на косъма на четката: изкуствен

Цвят на дръжката: черен

Комплектът включва:Овална 3 – 16 см: за руж、контуриране, фондьотен、бронзиращи продукти、пудри;

Овална 4 – 14,7 см: контуриране, фондьотен, прахообразни пудри, прахообразни сенки за очи, коректор;

Линейна 7 - 13,5 см:за прахообразни цветни сенки за очи, попълване на вежди, очна линия, коректор;

Линейна 8 – 13 см:за прахообразни цветни сенки за очи, попълване на вежди、очна линия;

Кръгла 9 – 11.9см:за червило/ очертаване на устни、за прахообразни цветни сенки за очи, коректор.

Как да почистите Вашите четки

1. Поставете четката с лице надолу под течаща топла вода.

2. Внимателно отцедете остатъците от грим и излишната вода.

3. Поставете на ръката си количество, колкото стотинка разтвор за почистване на грим или нежен (детски) шампоан.

4. Масажирайте с кръгообразни движения Вашата четка под течаща вода, докато водата не се избистри. Внимавайте да не потопите изцяло четката и водата да достигне основата на косъма, което създава условия за намокряне на лепилото и разлепяне на косъма от четката Ви!

5. С помощта на чиста кърпа, внимателно изцедете излишната вода.

6. Поставете четката във положение с косъма надолу, за да не се стича вода към основата, да изсъхне на открито и не се деформира.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 14 .99 лв. 36 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Овални професионални четки за грим, 5 броя

14 .99 лв. 36 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж