-58%

Ултразвуков уред за пране (Портативна пералня)

Код на продукта: per
Изчерпан продукт

• Мултифункционална: С високочестотни вибрации мини шайбата е идеална за бебешки дрехи, бельо, чорапи, кърпи и др.
• Компактен и преносим: Тази пералня е проектирана в малки размери, без да заема много място
• Перфектен за ограничено пространство като общежития, апартаменти, апартаменти, моторни домове, и др
• Освен това е преносима лесно пренасяне и чудесна за пътуване, къмпинг и др
• подходяща за 1 кг (вода) лично пране

Измиване с ултразвукова вибрация, измиване с циркулация, измиване на балончета, обратна ротация на турбината.

Принципът на работа на супервибрационната вълна: високочестотната вибрация ускорява изпирането на течността и петна, за да се постигне целта на почистването.

• USB захранване и ултразвуков интелигентен чип контрол. Приема технология на ултразвукова турбина, за да образува малки мехурчета и петна, бързо се разпръсква и емулгира, постига ефект на дълбоко почистване.

Използва се за пране на ризи, рокли, бельо, чорапи, леки прилепнали дрехи, но не и дънки, палто и тежки материи др.

• Малък, лек, преносим, подходящ за дома и пътуванията. Удобен за бизнес пътувания почивка къмпинг в дивата природа в дома на море.

Можете да носите навсякъде със себе си !!!

Преносими мини пералня турбина дрехи мини шайба с USB кабел Bseka средна оценка:  (0.0) звезди от 5 звезди Напишете отзив   Двоен кран, за да увеличите   Двоен кран, до Zoom   Двойно докосване до Z След като пералната машина работи в продължение на 30 минути, той автоматично ще изключи и рестартира USB щепсела след една минута.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Моля, инсталирайте всмукателната чаша в долната част на басейна или кофата, а не извитата стена 【Multi; функция】 преносим m  назад След като пералната машина работи в продължение на 30 минути, той автоматично ще изключи и рестартира USB щепсела след една минута. Забележка: Моля, инсталирайте всмукателната чаша в долната част на басейна или кофата, а не извитата стена (Multi; функция) преносим m  Отзад към този елемент Ние се стремим да ви покажем точна информация за продукта. Производителите, доставчиците и други осигуряват това, което виждате тук, и ние не го проверихме. see Нашите откази от отговорност преносими мини перални машини турбинни дрехи мини шайба с USB кабел, удобен за пътуване домашен бизнес пътуване Тази преносима мини перална машина е независима перална машина, която може да бъде пряко висяща на стената на цевта и поставени на дъното на цевта! Елате с високо; ултразвукова кавитация на честотата, напред и назад почистване с турбината. Приемането на дизайн с нисък шум, без да се тревожи за почивка или спиране! Характеристики и ползи Ултразвукова висока честота: скоростта на стерилизация може да бъде достигната 99%, премахва ефективно турбината и ултразвуковото взаимодействие: положително и отрицателно взаимодействие, чист и не деформиран.

Технология срещу крилата: почистването на облеклото може да бъде по-задълбочено. Внимателно триене като ръце, без да се борете на облеклото.

Автоматично изключване: След като работите за 30 минути за защита на машината.

Малко тяло с голяма употреба: Подходящ за общежитие, единичен апартамент, хотел, балкон и др. Подходящ за ; тениски, ризи, тънки поли; облекло, чорапи и други малки предмети.

Спецификации на продукта: DC 5V Входен ток: 3A Метод на захранване: USB номинално напрежение: DC 10V напред и натоварване на движение /: 200 RPM напред Време на въртене: 15 секунди, време за зареждане: 15 секунди турбо работно време: 5 минути превключване на работното време: 5 минути

Стерилизация: Използване на напреднала ултразвукова технология и малък дизайн на дупки, той може да активира хлорния газ в чешмяна вода, бързо да разтвори петна за дълбоко почистване на леки и преносими; Пътните перални машини могат да бъдат поставени в джобове или торбички.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 24 .99 лв. 59 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Ултразвуков уред за пране (Портативна пералня)

24 .99 лв. 59 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж