-45.00лв.
В наличност
Код на продукта: pam
69.99лв. 114.99лв.
-
+

С невероятната иновативна Машина за Захарен Памук Ретро дизайн можете да се насладите на истински вкусен захарен памук по всяко време!

Тази чудесна практична домашна машина

за захарен памук Ви позволява лесно да приготвяте вкусен и пухкав захарен памук само за няколко минути.

Децата Ви ще я обикнат, а и възрастните също! Изненадайте гостите си с оригиналната Машина

за Захарен Памук Ретро дизайн.

Децата много ще се забавляват с тази машина за захарен памук! Candy има ретро дизайн, наподобяващ машините за захарен памук,

които сте виждали на панаирите в миналото. Сега е възможно да пресъздадете тези панаири у дома,

благодарение на Машината за Захарен Памук Candy Maker, красиво копие на машините за захарен памук от началото на 20ти век.


Характеристики:

Трансформира плътни сладки или захар в захарен памук

Включете да се загрее за 2 минути, изключете и поставете 1 мерителна лъжица около 12 грама захар, добавете 1/4 бонбон за цвят

Включете и минута по-късно започнете да навивате памука обратно на часовниковата стрелка. За по-голяма порция повторете.

Камерата за памук се сваля и може да се мие в миялна машина.

Размери: 27 x 31 см, без горен прозрачен капак. Тегло 1.75 кг.

Напрежение: 220V-240V, 50Hz

Мощност: 500W

Цвят: розово без капак.

Допълнителен инвентар и/или храни не са част от тази оферта.

Електрически уред !!! Внимание гореща средна част - да не се докосва с ръце когато машината работи и е гореща.

Доставка до офис на Спиди САМО за 4.60 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 089 6641127 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - [email protected] , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 089 6641127 !

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става по чрез наложен платеж, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след датата на:
Получаването от Търговеца на вашата пратка.

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 089 6641127, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - [email protected] , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 089 6641127!

Размер Талия(см.) Гръдна обиколка(см.) Ханш(см.)
S-M Универсален S-M Еластична материя S-M Еластична материя S-M Еластична материя
S-M 68-78 78-88 92-100
XS 64-68 76-80 88-90
S 68-72 80-84 92-96
M 72-76 84-88 96-98
L 76-80 88-92 98-100
XL 80-84 92-96 100-102