-71%

Самозалепващо фолио – черен мрамор

Код на продукта: fol3
В наличност

Придайте луксозен мраморен вид на повечето повърхности вкъщи.
Това интериорно фолио придава на всеки предмет много по-привлекателен външен вид и е идеално за хора, които не искат да инвестират много пари, но да обновят старата стена или п
лот на мебелите, лесно и бързо по икономичен начин.

Самозалепващото фолио може да се монтира върху всякакви гладки повърхности: мебели, врати, шкафове, малки мебели и др.

Фолиото за стена с мраморен ефект е направен от висококачествен екологичен и издръжлив винилов PVC материал.

Това фолио с матови мраморни декоративни стикери е подвижно, водоустойчиво, топлоустойчиво, маслоустойчиво, може да се препозиционира и е екологично.

Виниловите покрития са съставени от 100% водоустойчив изкуствен материал, поради което се слави с много дълъг експлоатационен живот.

Чисти се лесно и не позволява развитието на плесен и гъбички. Не отделя токсични вещества в атмосферата и няма миризма.

Поддръжката му е изключително лесна, но при почистване трябва да се избягват остри предмети и абразивни препарати.

Фолиото може да се залепи върху всякакви гладки повърхности: дърво/фурнир, пластмаса, метал, плексиглас, стъкло, огледало, керамика/плочки или стена.

 Самозалепващото фолио може да се използва и за изработка на ръчно изработени продукти, крафтинг или интериорни декорации.

 

Спецификация:

  • Материал: PVC винилово фолио;
  • Цвят: Черен мрамор;
  • Размер: 300 х 60 см;
  • Тегло на продукта: 0,220 кг;
  • Максимална температура на издръжливост : до 70 градуса.

 

Инструкции за употреба:

Фолиото НЕ трябва да се нанася върху повърхността на печката;

Необходими материали за сглобяване: линийка, ножица, скрепер, молив;

Повърхността, върху която ще поставите стикер фолиото трябва да е чиста, равна, без неравности;

Измерете повърхността, върху която искате да поставите самозалепващото фолио, като оставите достатъчно място за ръба на повърхността.

Инструкции за монтаж:

1. Изрежете стикерното фолио до измерения размер.

2.Отлепете малка част от края на стикерното фолио от опорния слой.

3. Вземете самозалепващото фолио и с бавни движения го залепете върху желаната повърхност от края, който е отделен от опорния слой.

4. С чистачката внимателно преминете през стикерното фолио отвътре навън, за да го изравните и да предотвратите образуването на въздушни междини.

5. Оставете да изсъхне за 24 часа.

6. За извити повърхности можете да използвате сешоар на средна температура.

Забележка:

За новобоядисани стени се препоръчва да изчакате 4 седмици, преди да поставите фолиото;

НЕ нанасяйте върху мокри стени;

Ако залепената повърхност е много изложена на вода, за по-добра устойчивост на стикера във времето, препоръчваме да запечатате ръбовете с тънък слой прозрачен силикон.

* Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула. Благодарим Ви за разбирането!

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 5 .99 лв. 21 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Самозалепващо фолио – черен мрамор

5 .99 лв. 21 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж