-36%

Соларна лампа - Имитация на охранителна камера, 150 W, 63 COB, със сензор за движеи и дистанционно

Код на продукта: lam53
В наличност

ВАЖНО: Инсталирайте лампата на места, където има преки слънчеви лъчи към соларния й панел целодневно, за да се зареди вградената батерия. Това е гаранция, че ще свети цялата нощ !

Мощна соларна лампа 2 в 1 - добро осветление през нощта, а имитацията на охранителна мониторингова камера ви предпазва от натрапници и крадци.

Нагласяте според желания ъгъл, управлявате с дистанционно.

Вграден PIR сензор за движение – Светлината ще се задейства автоматично, когато движението бъде засечено на разстояние 3-5 м, в диапазон от 120 градуса през нощта.

IP66 водоустойчивост - перфектно за използване на открито.

Режими на работа:

1. Мига само червена светлинка (имитация на работеща охранителна камера), а при засичане на движение, диодите светват на 100% и изгасват 15-20 секунди след преминаване на обекта.

2. Постоянно свети на 50% мощност и 100% при наличие на движение.

3. Постоянна светлина на 100% през нощта.

Предимства:

Вградена Li-ion батерия, която се зарежда от соларен панел.

Притежава сензор за осветеност - диодите светват само на тъмно.

IP66 защита - устойчива на всякакви атмосферни влияния. Подходяща за външен монтаж.

Вграден датчик за движение с обхват 3-5 метра.

Три режима на работа, който се избират дистанционно.

Червена премигваща светлина, за по-реалистична визия.

Номинална мощност: 150 W

Тип осветление: 63 COB

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 17 .99 лв. 28 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Соларна лампа - Имитация на охранителна камера, 150 W, 63 COB, със сензор за движеи и дистанционно

17 .99 лв. 28 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж