-73%

Соларни LED Коледни светлини

Код на продукта: kolsol1
Изчерпан продукт

Соларните лампи доставят уникална светлина и придават красота на дома Ви без да са нужни неестетични и скъпи електически кабели. Можете да използвате соларните лампи за осветяване на алеи, дървета, открояването на по-специален елемент от декора в градината или за външно осветление на терасата през дългите летни вечери.

Светодиодната нишка е изработена от висококачествена фина медна тел, която може да се приспособи към желаната форма и да добави красив декоративен акцент.

Солаерните LED Коледни светлини са водоустойчиви и издръжливи за ежедневна употреба. Имат ниска топлинна енергия- енергоспестяващи, екологични и напълно безопасни за използване.

След пълно зареждане, което отнема около приблизително 8 часа, LED-светлини може да работят около 12 часа в непрекъснат режим.

Соларния панел има вграден сензор за светлина, който се включва само през нощта, зарежда се през деня и автоматично се включва през нощта.

Не изисква ежедневно включване и изключване, просто го поставете във включено положение и то вечер автоматично ще се включи.


Спецификация:

 • Материал – Пластмаса
 • Цвят - Топло бяло;
 • Дължина – 22 м;
 • Разстояние между крушките – 10 см;
 • Захранващ кабел – 2 м;
 • Светодиоди: 220 бр;
 • Режима на светене: 8 (превключва се с бутон, който се намира на гърба на слънчевия панел);
 • Захранване: Солаерно;
 • Ъгъл на лъча - 360 °C;
 • Напрежение – 3 V;
 • Мощност – 16 W
 • Светлинен поток – 60 LM;
 • Индекс на влаго- и прахоустойчивост - IP65;
 • Работна температура - от -20 °C до +40 °C
 • Часове живот - до 8 000 часа;
 • Сертификация: CE;
 • Тегло на продукта: 220 гр.

* Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула. Благодарим Ви за разбирането!

Предпазни мерки:

1. Лесно се заплита, трябва да сте внимателни и търпеливи, когато го използвате;

2. Соларният панел трябва да се постави на място без сянка, за да получите максимална слънчева светлина през деня.

3. Не натискайте, за да избегнете повреда по соларния панел.

4. За да увеличите максимално капацитета на батерията, светлинната верига на соларния сензор трябва да бъде напълно заредена от пряка слънчева светлина за най-малко 8 часа преди първата употреба.

5. Класът на IP защита на тази градинска приказна лампа е IP65, което означава, че може да се използва на открито, но моля, не я хвърляйте във вода.

6. За да осигурите нормалната работа на светлинния детектор, моля, не го инсталирайте в близост до други източници на светлина.

8. Не изхвърляйте батерията в огъня в случай на експлозия.


Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 14 .99 лв. 55 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Соларни LED Коледни светлини

14 .99 лв. 55 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж