-59.00лв.

Трансформиращ се робот JQ Troopers Violent

Код на продукта: detkola
Изчерпан продукт


Описание:

Радиоуправляем робот-трансформатор JQ Troopers Violent - TT667B (TT-667B) е радиоуправляем автомобил и робот едновременно, оборудван със звукови и светлинни ефекти. Робот - ловец на автоботи от известния филм „Трансформери“. Колата на трансформатора прилича на автомобил Ferrari с високи детайли на каросерията. Роботът може да се трансформира в кола и обратно директно от контролния панел. Модел на играчка на радиоуправляем трансформатор, ярка и интересна играчка, която дете и възрастен със сигурност ще хареса!

Особености:

Играта с робота ще донесе на децата много положителни емоции. Срещата с любимите герои ще ги пренесе в един вълнуващ свят. Това ще ги стимулира да развихрят своята фантазия и да бъдат креативни. Ще развие фината моторика и двигателните умения. Роботът може да се сглобява и разглобява, като има възможност да приема различни форми, според това как са съчетани частите. Всичко зависи от детската фантазия. Освен това може да се комбинира и с други роботи от серията. Резултатът ще е изумителен.

Дизайн:

Уникалната ярко червена кола е проектирана като да развива фантазията на детето и да се превръща в робот – трансформърс. Движи се посредством дистанционно напред, назад, наляво и надясно, с въртене на 360 градуса. Преобразува се с натискането на един единствен бутон. Бързо и лесно. Автомобилът се превръща от Автоботи към Всемогъщ Трансформатор Робот. Работи със светодиодни светлини. За по-голяма атрактивност свети на различни места. Автомобилът се трансформира автоматично от автомобил в робот, когато натиснете бутона на дистанционното управление. Преобразува се напред и назад лесно и доста ефектно. Колата има 4 гладки колела и може да направи 360 градусово завъртане, гъвкаво както в модела на робота, така и във формата на автомобил. Двигателят издава реалистичен звук. Има LED фарове и роботът има вълнуващи звуци, когато ускорите, играете напред, назад, завивате наляво и завивате надясно. Мощно дистанционно управление. 2.4 Ghz Силна предавателна система и 30-40 метра дистанционно управление. Пълно зареждане за 1ч и ще издържи 20-30 минути.

Технически характеристики:

 • Материал пластмаса и метал;
 • Роботът има светлинни и звукови ефекти;
 • Честота на предавателя 2.4G;
 • Време за зареждане около 60 минути;
 • Време за игра около 30 минути;
 • Работен обхват на контролния панел до 30 м;
 • Батерия 3.7V 350mAh;
 • Функции на движение напред, назад, надясно, наляво, светлина, звукови ефекти и трансформация в автомобил или робот.;
 • Препоръчва се за деца от 3 години;
 • Размери във формата на машината: 280 x 125 x 120 мм;
 • Размери на робота: 265 x 220 x 200 мм;
 • Цвят: червен;
 • Движения на превозното средство: напред / назад, завийте надясно / наляво;
 • В режим на робот: когато натиснете бутоните, роботът извършва различни действия.

Съдържание на опаковката:

 • 1 х RC кола;
 • 1 х предавател;
 • 1 х 3.7V 350MHz Li-Po батерия;
 • 1 х USB кабел;
 • 1 х Ръководство;
 • 1 х Транспортна кутия.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 69 .99 лв. 129 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Трансформиращ се робот JQ Troopers Violent

69 .99 лв. 129 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж