-36%

Улична LED лампа с дистанционно и соларно захранване

Код на продукта: lam8
Изчерпан продукт

Лампата разполага с ярка бяла LED светлина, която се излъчва от COB диоди. Това са високоефективни осветителни тела, осигуряващи ярко LED осветяване с нисък разход на енергия.

Соларната лампа разполага с два сензова:

Светлинен, който активира светлината само в нощно време, а денем я изключва;

Фотоклетка, която засича движение от 5 метра обхват. Тогава светлината се активира за 20 секунди, след което изгасва;

Уличната лампа притежава различни два основни режима на осветяване, които се контролират посредством дистанционно управление.


Икономичен режим, който се кативира от бутон "AUTO": Светлината се включва за 20 секунди, щом сензорът засече движение;

Постоянно осветяване, чиято яркост може да се контролира от дистанционното на 10 степенни фази;

Автоматично изключване: Може да настройвате лампата да се самоизключва след 3, 5 или 8 часа;

Уличната соларна лампа може да свети в продължение на 10 часа при пълен заряд. Разполага вграден фотоволтаичен панел, който захранва акумулаторна батерия 20000mAh посредством дневна или слънчева светлина. Светлинната енергия през деня се преобразува в електрическа вечерта, която осигурява продължително ярко осветяване.

Лампата е водоустойчива и прахоустойчива със сертификат IP67. Предназначена за външно монтиране на стълб или клон. Монтажа е лесен. Нужна Ви е само тръбна стойка или клон, на който да поставите лампата.

Характеристики:

Улична соларна лампа;

Светлина: Бяла LED;

Мощност: 130 W;

Мощност на един дииод: 1.2W

Цвят на светлината: 5000 - 5500K;

Захранване: Слънчева и дневна светлина;

Вграден фотоволтаичен панел;

Предназначена за монтиране на открито;

Устойчивост на атмосферни условия: IP 67;

Дистанционно управление;

Сензор за движение;

Постоянно осветяване;

Регулиране яркостта;

Цвят: Черен;

Тръбна стойка: не е включена към комплекта

 

Комплекта включва:

Осветително тяло;

Дистанционно управление;

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 50 .99 лв. 79 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Улична LED лампа с дистанционно и соларно захранване

50 .99 лв. 79 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж