-60.00лв.

Градински чадър тип лале – Зелен

Код на продукта: pchad2
Изчерпан продукт

Топлият сезон е идеален за прекарване на повече време навън, почивка сами или забавление в компанията на приятели.

Моментите прекарани навън обаче няма да са никак приятни, ако ви се налага да седите под парещите лъчи на слънцето. Дори и да сте подредили пространство с градински мебели, няма да можете да се настаните удобно, ако нямате подходяща сянка.

Когато това не може да се осигури естествено от дърветата, градинският чадър може да бъде практично решение, достъпно за всеки.

Предимствата на един голям висящ чадър са безспорни.  Създайте уют в градината, заведението или на терасата. Класическият градински чадър е много по-ефективен от стандартните чадъри, тъй като носещия прът е изнесен отстрани и позволява свободно разположение градински маси и столчета под него.

В градината, големият градински чадър тип лале може да ви осигури не само приятна сянка и защита от дъжд. Конструкцията на градинския чадър е изработена от метал, а сенникът от полиестер, който не позволява задържане на вода.

С отдушник, който намалява вятърното налягане и позволява на топлината да циркулира. Сенникът е с висока защита от слънчевите лъчи UV 80 и висока плътност - 200 г/кв.м. Снабден е с метална стойка и механизъм за лесно регулиране на ъгъла и височината, така че да предпазва оптимално от слънчевите лъчи.

 

Спецификация:

Материал: Стомана + Текстил;

Плат: Полиестер;

Цвят: Светлозелен;

Цвят на рамката: Черен;

Размери:

Височина: 3 м;

Височина на стойката: 2,4 м;

Плътност: 180 g/m²л

Диаметър на стойката: ø48 mm;

Слънцезащитен фактор: По стандарт 801 UV Protect 80;

Масивна основна тръба - 50 мм ;

8 стоманени ребра: 0,4" x 0,7" ;

Тегло: 16 кг;

* Снимките са с презентационни цели.

Внимание! Цветът на продукта е приблизителен и нюансът му зависи от резолюцията на устройството, от което го преглеждате.

Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 



149 .99 лв. 209 .99 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Градински чадър тип лале – Зелен

149 .99 лв. 209 .99 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж