-28.00лв.

Конвектор със стъклен панел ZEPHYR ZP 1974 G, 2000W, За стена или под, 2 степени, Дистанционно, 5 до 35°C, LCD

Код на продукта: pech9
В наличност

Със своите 2 степени и максимална мощност от 2000W конвекторът за стена или под ZEPHYR ще направи домът ти изключително топъл и уютен. С дистанционното управление можеш да регулираш температурата си от 5°C до 35°C само с едно движение, а можеш и да настоиш таймера до 1 седмица. С преден панел от закалено стъкло, той ще бъде идеално допълнение към всеки стилен интериор. Свободно стоящ върху крачета или чрез удобен монтаж на стена можеш да го използваш в офиса, в ресторанта или у дома.

 • 2 степени на нагряване: 1000W или 2000W
 • LCD екран
 • Дръжка за пренасяне
 • Функция за интелигентно засичане на отворен прозорец
 • Защита против пpeoбpъщaнe
 • Зaщитa пpoтив пpeгpявaнe
 • Регулиране нa тeмпepaтypaтa oт 5 до 35℃ с електронен термостат
 • Дистанционно управление
 • Функция против замръзване
 • Функция седмичен програматор
 • Таймер за обратно броене - в диапазона от 0 до 24 часа
 • Възможност за окачане на стена
 • Стилен и компактен - с ултра модерен и изчистен дизайн
 • 24 месеца гаранция
 • ФУНКЦИЯ ЗА ЗАСИЧАНЕ НА ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ

  Благодарение на тази функция се подобрява енергийната ефективност на отоплителния уред. Той се изключва автоматично, в случай че се засече отворен прозорец или бърз спад в стайната температура. Когато температурата в помещението се увеличи, уредът възобновява отоплението.

  ФУНКЦИЯ СЕДМИЧЕН ПРОГРАМАТОР
  Тази функция дава възможност за детайлна настройка с индивидуален график на отопление на помещението спрямо индивидуалните нужди. По този начин същественно ще се намалят разходите за електроенергия. Уредът гарантира перфектна вътрешна температура през цялата седмица, без значение колко е студено навън.

  ОТДАЛЕЧЕН КОНТРОЛ
  Вече не е нужно да ставаш! Дистанционното улеснява управлението, докато комфортно си релаксираш на дивана или в леглото.

  СИГУРНОСТ
  Предвидили сме разширени функции за безопасност, за спокойствие през целия период на ползване на конвектора.

  ДВЕ НАСТРОЙКИ НА ОТОПЛЕНИЕ

  Уредът може да осигури мощно отопление от 1000W или 2000W. 2000W са отличен избор, ако планираш да затоплиш стаята си за по-кратко време.


  БЕЗОПАСНОСТ И НАДЕЖДНОСТ

  Конвекторът е оборудван с множество защити, които гарантират 100% безопасност при употреба.


  Х-ОБРАЗЕН ТРЪБЕН АЛУМИНИЕВ НАГРЕВАТЕЛ

  Изработен по модерни технологии, нагревателят осигурява по-голяма енергийна ефективност и по-дълъг експлоатационен живот.

  Благодарение на усъвършенстваното управление на уреда се постига максимално разпределение на температурата, което води до по-добро усещане за комфорт. Вградения термостат осигурява оптимален контрол на температурата. Когато се достигне желаната температура в помещението, нагревателният елемент се изключва автоматично.

  Конвекторът може да бъде поставен, където пожелаеш, поради разнообразните му начини на монтаж. Избераш между свободно позициониране или на окачване на стената. Конвектор, окачен на стената, изглежда като красив дизайнерски акцент.


Виж Повече

Доставка до офис на Спиди САМО за 5.50 лв. 

Доставка от „Спиди” до ваш адрес САМО за 6.95 лв

В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви. 

Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки са С опция преглед и тест. 

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон  или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: ‎0895502558!

ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).

3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: Преглед , куриерските услуги и такси за Ваша сметка,  до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца.
Възстановяването на сумата (плащането по банков път и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0895502558  , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.


Последващата писмена кореспонденция се извършва по телефон или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0895502558!
 251 .00 лв. 279 .00 лв.
-
+

Бърза поръчка

Поръчайте директно на телефон

0896 11 44 77

Конвектор със стъклен панел ZEPHYR ZP 1974 G, 2000W, За стена или под, 2 степени, Дистанционно, 5 до 35°C, LCD

251 .00 лв. 279 .00 лв.
Рекламации
Право на връщане

до 14 дни след покупката

Обслужване
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

чат, телефон или имейл

доставка
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до 1 работен ден

Пратка
Проверка на пратка

при наложен платеж